GGPoker Mendapat Penajaan untuk Kejohanan Poker UK pada bulan Januari
Toto

GGPoker Mendapat Penajaan untuk Kejohanan Poker UK pada bulan Januari

Ketika Jelajah Poker UK Grosvenor terus menemui kejayaan, GGPoker bersedia untuk meningkatkan kepentingan poker secara langsung di UK. Ia telah Live SGP menganjurkan Kejohanan Poker UK (UKPC), yang akan menjadi tuan rumah bersama kelab poker dan pentas acara Dusk Till Dawn Januari depan.

Senja Hingga Subuh
Pintu masuk ke tempat poker Dusk Till Dawn di UK. Ia akan menjadi tuan rumah Kejohanan Poker UK pada bulan Januari, yang akan menyaksikan GGPoker sebagai penaja utama. (Imej: Berita Gioco)
GGPoker mengumumkan hari Isnin bahawa ia telah memperoleh perjanjian penajaan dengan Dusk Till Dawn di Nottingham untuk acara itu, yang akan berlangsung dari 11-16 Januari. Tidak ada maklumat sama ada Daniel Negreanu, seorang duta GGPoker, akan membuat cameo.

Acara utama ialah kejohanan Texas Hold’em £560 (AS$634) dengan kumpulan hadiah terjamin sebanyak £500,000 (AS$566,750). Di samping itu, GGPoker, yang baru-baru ini mengalami pertemuan yang tidak menyenangkan dengan Suruhanjaya Perjudian UK (UKGC), mempunyai lebih £50,000 (AS$56,675) hadiah untuk mereka yang layak melalui platform.

Banyak Peluang untuk Merebut Kerusi
Bermula Isnin, GGPoker mula menganjurkan Kelayakan Dolar Hari UKPC. Satu tempat duduk untuk Acara Utama UKPC dijamin di setiap satelit, dengan sebanyak 60 tiket untuk dimenangi.

Mulai 26 Oktober, tidak kurang daripada lapan tempat duduk untuk acara utama akan tersedia melalui satelit super mingguan $80. Acara ini berlangsung setiap hari Rabu pada 8:30 malam waktu tempatan. Selain itu, GGPoker akan Keluaran Sidney meletakkan acara kelayakan lain dalam jadual sebelum kejohanan pada bulan Januari.

Semua yang layak akan dapat mengambil bahagian dalam Hari 1 dalam talian di platform sama ada pada hari Sabtu, 7 Januari atau Khamis, 12 Januari. 15% terbaik bidang akan mara ke Hari 2 secara langsung pada Senja Hingga Subuh. Sebagai alternatif, pemain boleh membeli terus ke acara utama di GGPoker.

Terdapat juga pas percuma untuk satu lagi acara UKPC. Semua mereka yang layak untuk acara utama melalui pertandingan Hari 1 dalam talian di GGPoker akan menerima tempat duduk di UKPC Aftermath £25,000 (US$28,337) freeroll. Acara itu termasuk wang tunai £25,000 dan barangan untuk pemenang.

GGPoker Mendapat Tanah
GGPoker telah berkembang secara global kerana ia kelihatan mengancam PokerStars dan platform poker dalam talian yang lain. Ia mempunyai kehadiran yang kukuh dalam pasaran dan terus menambah perkongsian strategik untuk meningkatkan pengiktirafan jenamanya.

Ia mula menganjurkan kejohanan dalam talian “Road to World Series of Poker Europe (WSOPE)” minggu lepas, menambah satu lagi nama berprofil tinggi ke senarainya. Siri ini memberi peluang kepada pemain untuk layak terus ke Acara Utama WSOP Europe 2022, kejohanan €10,350 (US$10,183) dengan jaminan €5 juta (US$4.92 juta).

King’s Resort, Rozvadov dan Republik Czech akan menganjurkan festival WSOP Europe dari 26 Oktober hingga 16 November. Acara Utama akan berlangsung pada 11 November.

Siri ini akan merangkumi 15 acara gelang emas, yang sudah pasti akan menarik bidang yang besar. Tahun lepas, terdapat kira-kira 9,210 penyertaan merentasi Togel Hongkong semua kejohanan.

Mendahului WSOPE, satelit GGPoker menawarkan acara dengan pembelian masuk yang bermula pada €250 (AS$246). Beli masuk untuk satelit langkah bermula pada €25 (US$24.60).

Satelit akan memberi pemain berpuluh-puluh peluang untuk memenangi tempat duduk dalam Acara Utama. GGPoker masih belum memasuki pasaran poker dalam talian AS. Walau bagaimanapun, satelitnya menawarkan peluang kepada pemain dari Asia, Kanada dan Eropah untuk mencuba secara mendalam dalam siri ini.